SponsorMaps brengt sponsormarkt in kaart

01 januari 2009

Per 1 januari 2009 start Ad Maatjens het advies- en researchbureau SponsorMaps.

SponsorMaps adviseert bedrijven, organisaties en bureaus en geeft inzicht in de sponsormarkt door het objectief in kaart brengen van die markt in de Benelux in al zijn breedte en dimensies (branches, deals, geld, doelstellingen, trends etc.). SponsorMaps werkt in opdracht, maar zal ook op eigen initiatief via publicaties, research en consult en regelmatig te verschijnen zogenaamde S’Maps de markt informeren.
SponsorMaps moet door zijn unieke positie, uitgebreide netwerk en actuele database de autoriteit worden in de Benelux op het gebied van informatieverstrekking over sponsoring.

Ad Maatjens is naast oprichter van SponsorMaps uitgever/hoofdredacteur van het vakplatform op het gebied van sponsoring SponsorTribune. Hij blijft, in opdracht van Lenthe Publishers, eindverantwoordelijk voor SponsorTribune.

CONTACT